İlçeler Perşembe'yi Bekliyor

İlçeler Perşembe

AK Parti'de merkez Belediye Başkan adayının açıklanmasından sonra gözler ilçe ve beldelere çevrildi. İki belde ilgi ilgili temayül yoklamasının ardından Perşembe günü yapılacak olan toplantıda ilçe ve belde adaylarının belirleneceği öğrenildi. İl Başkanı

İLÇELER MASAYA YATIRILACAK

AK Parti’de merkez Belediye Başkan adayının açıklanmasından sonra gözler ilçe ve beldelere çevrildi. 8 ilçe 2 belde adayının belirlenmesi için il teşkilatınca Perşembe gönü bir toplantı yapılacağı öğrenildi. Son olarak iki belde için yapılan temayül yoklamasının sonucunun da ele alınması beklenen toplantı sonunda adayların önümüzdeki birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor. İl Başkanı Mehmet Demir Perşembe günü yapılacak olan toplantıdan sonra adayların belirleneceğini söyledi.

TEMAYÜL YOKLAMASI ETKİLİ OLACAK

Perşembe günü yapılacak olan toplantıda ilçe ve beldelerde toplam 54 aday adayı arasından adaylar belirlenecek. Aday belirlemede temayül yoklamasının sonucunun etkili olması beklenirken ilçelerde mevcut başkanların tamamının muhtemelen şanslı oldukları bir gerçek. Çelebi’de tek aday olduğu için mevcut başkanın adaylığı kesin. Diğer ilçelerde ise Yahşihan, Bahşılı Sulakyur ve Karakeçiliðe mevcut başkanların tekrar aday gösterilmeleri muhtemel görünürken beldelerde de durumun aynı olması bekleniyor. Adayların önümüzdeki birkaç gün içinde kamuoyuna duyurulacağı belirtiliyor.



M AYKURT
12.12.2013 19:38:03
sayın demir kırıkkale temayül oylamasından da siz çıktınız ama beşir atalayın dediği oldu keşke işler temayüle kalsa

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız